Ja numrat ku të kontaktoni nëse jeni në rrezik

Drejtoritë e policisë Vlorë, Korçë, Fier, Gjirokastër, Berat dhe Elbasan ka vendosur në dispozicion të qytetarëve disa numra telefoni ku mund të kërkojnë ndihmë në rast emergjence duke qenë se nesër pritet që të ketë përmbytje.

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë

129 ; 0694110242 dhe 0694118392

Salla Operative Sarandë

128 ; 129 ; 0694110244

Salla Operative Delvinë

129 dhe 0694110243

Salla Operative Himarë

0694117903

Salla e Stacionit të Policisë Orikum

0694117901

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër.

Si pasojë e reshjeve intensive që pritet të ketë në ditët në vijim, mund të ketë përmbytje në disa zona në Qarkun Gjirokastër.

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër është në gatishmëri të plotë dhe u kërkon qytetarëve që për çdo rast emergjence apo nevoje, të kontaktojnë policinë veç numrave 129, 126 edhe në numrin e telefonit 0694110230.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan

Si pasojë e reshjeve intensive që pritet të ketë në ditët në vijim, mund të ketë përmbytje në disa zona ne Qarkun e Elbasanit.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan është në gatishmëri të plotë dhe u kërkon qytetarëve që për çdo rast emergjence apo nevoje, të kontaktojnë policinë veç numrave 129, 126 edhe në numrin e telefonit 0694110219

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë.

Si pasojë e reshjeve intensive që pritet të ketë në ditët në vijim, mund të ketë përmbytje në disa zona të Qarkut Korçë.

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë, është në gatishmëri të plotë dhe u kërkon qytetarëve që për çdo rast emergjence apo nevoje, të kontaktojnë Policinë veç numrave 129, 126 edhe në numrin e telefonit 0694110226.

Drejtoria Vendore e Policisë Berat

Drejtoria Vendore e Policisë Berat është në gadishmëri të plotë dhe u kërkon qytetarëve që për çdo rast emergjence apo nevoje, të kontaktoi policinë veç numrave të telefonit pa pagesë 129 ose 126, gjithashtu mund të telefononi dhe në numrat e celularit:

•Komisariati Berat 0694110211

•Komisariati Kuçovë 0694110213

•Komisariati Skrapar 0694110212

•Stacioni Policisë Urë Vajgurore 0694116123

•Stacioni Policisë Poliçan 0694116120

Drejtoria Vendore e Fierit

Policia e Fierit është në gatishmëri të plotë dhe u kërkon qytetarëve që për çdo rast emergjence apo nevoje, të kontaktojnë policinë veç numrave 129, 126 edhe në numrat e telefonit 0694102223 dhe 03421519.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ja sa është rritur Amelia e Albanit dhe Miriamit

Miriam Cani ka kohë që i mungon skenës me projekte të reja...
Read More