Greqia privatizon 14 aeroporte

aero

Në Greqi 14 aeroporte i dorëzohen për 40 vite me një kosto prej 1.23 miliardë euro konsorciumit, ku partneri kryesor është kompania gjermane Fraport AGFraport AG.

Në një deklaratë të publikuar nga Fondi i Zhvillimit të Asetve të Greqisë (TAIPED), theksohet se është përfunduar procesi për privatizimin e aeroporteve në fjalë.

Ndër të tjera theksohet se aeroportet me një ceremoni nënshkrimi i janë dorëzuar konsorciumit të formuar nga kompanitë Fraport AG dhe SLENTEL Ltd.

Shkruar Nga
More from Revista User

Njëqind e një ftesa për të jetuar

(Shënime për vëllimin poetik “In Love, Njëqind e Një poezi dashurie” të...
Read More