Gjërat e vogla që ju bëni, që e tërheqin atë

15871503-Picture-of-cute-young-family-having-fun-in-fall-forest-boyfriend-and-girlfriend-peeking-from-behind--Stock-Photo

Femrat janë qenie tepër të bukura. Çdo gjë nga forma juaj dhe mënyra që ju mbani veten – djemtë e vlerësojnë të gjithë këtë. Më besoni. Por ka disa gjëra që ju mund të bëni ta tejkalojnë vlerësimin e thjeshtë.

Këto gjëra nuk janë gjeste të mëdhaja, vetëm gjëra të vogla që ju bëni që bëni një ndikim mbi ta.

1. Kur ju keni një pasion për diçka

Përveç tyre (natyrisht), është shumë sexy për të parë se ju doni diçka; që keni një pasion të thellë. Nëse ky është pasioni për punën, një hobi, ose një kauzë të denjë, kjo nuk ka rëndësi; duke qenë e pasionuar i tregon një djali që ju jeni romantike dhe doni diçka më shumë për veten.

2. Kur ju jeni vendimtare

Duket se shumë pak persona janë vendimtare këto ditë. Edhe në qoftë se çështja është thjesht: “Çfarë duhet të kemi për darkë?” Pyetja është zakonisht me një përgjigje të pavendosur, si: “. Çfarëdo që të duash” ose “Se di, ti vendos”, Asnjë nga këto nuk janë përgjigjet aktuale, që do të thotë se ato nuk janë të dobishme. Dikush që mund të marrë vendime tregon një këmbëngulje të caktuar, e cila shkon krah për krah me besimin: diçka që të gjithë e vlerësojnë te një partner.

3. Kur ju i prekni ata

Ne dashuri kontakti juaj, sidomos kur thua prekje, është një tregues i mbrojtjes. Në dashuri duke e ditur se ju ndiheni të sigurt dhe të mbrojtur me ta, dhe mënyra që ju fizikisht i prekni ndihmon duke e ilustruar këtë fakt në mënyrë autentike.

6882044

4. Kur ju e dini rap, tekst kënge të pista

Nëse ju bëheni një fanse e madhe e Drake (Kujtdo qe i pëlqen atij), atij do i bëje shumë përshtypje. Jo vetëm që është Drake një nga artistët e tij të preferuar, por edhe se keni shkarkuar albumin e tij, dhe se mund të këndoni rap tashmë.

Funny teen girl singing and listening music from a smart phone with headphones in an urban park

5. kur ju i vishni rrobat

Kur ju i vishni rrobat e meshkujve – të cilat kanë tendencë të jetë në masa të mëdha , kjo është tepër tërheqëse.

bfb5aaa3f69f99d8230f398a0ef96670

6. Kur ju filloni diçka seksuale

Sigurisht, një djalë mund të iniciojë marrëdhënie seksuale në pjesën më të madhe të kohës, por në qoftë se ju i kaloni gjërat dhe luani një rol dominant, ai nuk do ta urrejë këtë. Është mirë të ndjehen të dëshiruar seksualisht nga një grua.

7. Kur i vlerësoni gjërat që keni bërë

Si çdo ndjenjë e dobishme, çdo njeri do të ndihet i vlerësuar. Pra, në qoftë se ju mori për një kafe para punës dhe ju solli në shtëpi, të paktën duhet ti thoni faleminderit.

8. Kur qeni i tij ju do

Siç shkon me çdo njeri që i do kafshët, këto krijesa janë konsideruar si një pjesë e familjes. Dhe po aq e rëndësishme sa është mendimi i prindërve për, aq është edhe i qenit.

screen-shot-2014-01-22-at-11-21-05-pm

Shkruar Nga
More from Redaksia

Rotacion italian në UEFA: Ikën Collina, vjen Rosetti

    Një rotacion tërësisht italian në majat e arbitrazhit europian. Pierluigi...
Read More

More Stories