Frika se do të ndaheni po jua rrënon jetën dashurore

Lidhjet janë të komplikuara dhe janë të pashmangshme pengesat të cilat vijnë gjatë momenteve më të lumtura që i përjetoni së bashku.

Dhe përderisa shumica e njerëzve presin pak turbulencë por nuk i kushtojnë shumë rëndësi, disa tjerë vazhdimisht brengosen se do të ndahen.

Nëse jeni në mesin e atyre që vazhdimisht dyshoni në stabilitetin e lidhjes dhe ndiheni të rrezikuar se mund të vjen deri te ndarja, shanset janë se vetëm sa jeni duke i keqësuar gjërat.

Studimet nga Italia tregojnë se nëse vazhdimisht ndiheni sikurse ekziston një rrezik i madh i ndarjes, kjo faktikisht mund të bëhet pengesë në lidhje dhe, me kohën, ta shkaktojë ndarjen.

Hulumtuesit sugjerojnë se nëse koka juaj është e mbushur me frikë se partneri do t’ju tradhtojë ose jeni të preokupuar me nocionin se shumica e lidhjeve nuk arrijnë të mbijetojnë, ju tërthorazi jeni duke e dëmtuar lidhjen sepse filloni të angazhoheni më pak.

Prandaj herën tjetër që miqtë përpiqen t’jua mbushin kokën me mendimet se ju dhe partneri nuk keni lindur për njëri-tjetrin, thjesht mos krijoni panik dhe mos e shkatërroni vetë lidhjen!

Shkruar Nga
More from Revista User

Sa i rëndësishëm është feminzmi në vitin 2018? Tregojnë këto llogari në Instagram

Nuk është befasi që fjala e vitit 2017 ka qenë pikërisht feminizmi....
Read More