Forcojini vithet, kofshët dhe stomakun me vetëm një ushtrim: galiç-spliti bullgar djeg celulitin dhe yndyrat

Ushtrimin të cilin po jua prezantojmë quhet split-galiç bullgar, ndërkaq ky emër i dedikohet legjendës që praktikojnë pikërisht ngritësit bullgarë të peshave, të famshëm sipas formësimit të tyre fantastik të këmbëve!

Megjithatë, akoma ekzistojnë dilema – cila është lartësia e duhur e bankës në të cilën duhet mbështetur këmbën?

Disa thonë që është e lejueshme të përdoret madje edhe karrigia (posaçërisht nëse ushtroni në shtëpi apo në zyrë), ndërsa të tjerët tërheqin vërejtjen që ajo është tepër e mundimshme dhe këshillojnë që këmbën ta mbështetni në objektin jo më të lartë se dhjetë centimetra.

Një gjë është e sigurt – nuk ka recetë të vërtetë, provoni ushtrimin dhe gjeni dimensionet tuaja të vërteta për këtë ushtrim!

Shkruar Nga
More from Revista User

Çka bëri Princi Harry për Meghan Markle?

Sipas disa raportimeve Princi Harry ka lënë duhanpirjen për të fejuarën e...
Read More