Çfarë duan meshkujt pas marrëdhënies intime?! 3 fiksimet që femrat duhet t’i dinë

Shpesh përqëndrohemi shumë të dëshirat e femrave, dhe dukjet se kështu lëmë pas ato të meshkujve. E dini se çfarë u pëlqen atyre të bëjnë menjëherë pas marrëdhënies?!

Të bëni dush së bashku
Pas marrëdhënieve seksuale, dëshira e meshkujve është që ju të bëni një dush me ata. Mos e refuzoni, por plotësojani këtë dëshirë.

T’i bëni masazh
Marrëdhëniet seksuale edhe pse të japin kënaqësi mund të jenë të lodhshme. Këshu që një masazh për partnerin tuaj, do e gëzonte atë pa masë.

Bëni komplimente
Edhe pse meshkujt ndryshe nga femrat nuk preferojnë shumë komplimentat, pas seksit ata i kanë të domosdoshme dy fjalë të mira nga ju.

Shkruar Nga
More from Revista User

Dakota i xhiroi të gjitha skenat e seksit në një ditë

Dakota Johnson ishte e ftuar në emisionin Late Night with Seth Meyers...
Read More