Travel

Travel

Trump shokon Europën

  BILD Përpara fillimit të takimit vjetor mes Kinës dhe BE në Bruksel, evropianët marrin një shuplakë të fortë nga SHBA. Në mesin e…

Shpresë për Turqinë

  Nga Timo Lokoschat, BILD Auç! ‘Shuplakën osmane’, që Erdogan e kishte premtuar për kundërshtarët e tij, e mori vetë ai. Dhe çfarë shuplake. Në…

Trump shokon Europën

  BILD Përpara fillimit të takimit vjetor mes Kinës dhe BE në Bruksel, evropianët marrin një shuplakë të fortë nga SHBA. Në mesin e…

Shpresë për Turqinë

  Nga Timo Lokoschat, BILD Auç! ‘Shuplakën osmane’, që Erdogan e kishte premtuar për kundërshtarët e tij, e mori vetë ai. Dhe çfarë shuplake. Në…