Politicus

Politicus

Politucus


Po ju a po e shihni gorillën?

Ndërsa opozita ankohet se po prishen rregullat e lojës demokratike, qeveria vazhdon ta bëjë hapur dhe e pashqetësuar këtë gjë Nga Enton Palushi Pak…

Politucus


Po ju a po e shihni gorillën?

Ndërsa opozita ankohet se po prishen rregullat e lojës demokratike, qeveria vazhdon ta bëjë hapur dhe e pashqetësuar këtë gjë Nga Enton Palushi Pak…