Politicus

Politicus

Politucus


Stina e protestave

Opozita dhe banorët e Unazës së Re e mbyllin ditën në protestë para Parlamentit dhe Drejtorisë së Policisë së Tiranës. Kryedemokrati Lulzim Basha jep…

Politucus


Stina e protestave

Opozita dhe banorët e Unazës së Re e mbyllin ditën në protestë para Parlamentit dhe Drejtorisë së Policisë së Tiranës. Kryedemokrati Lulzim Basha jep…