Letrart

Letrart

Letrart


Kambanat e një skandali

Nga Shpëtim Doda (Rreth çmimit “Kult” për letërsinë 2018) Prej vitesh tashmë, të shndërruar, në jo pak raste, nga promovuese vlerash, prurjesh dhe arritjesh…

MAPO LETRARE/ Leximet e Mirelës

Lëvizja Kombëtare për Lexim/ Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro në një rrëfim mbi leximin… Kohët kur lexonte fshehurazi librat e ndaluar dhe sugjerimet për…

Letrart


Kambanat e një skandali

Nga Shpëtim Doda (Rreth çmimit “Kult” për letërsinë 2018) Prej vitesh tashmë, të shndërruar, në jo pak raste, nga promovuese vlerash, prurjesh dhe arritjesh…

MAPO LETRARE/ Leximet e Mirelës

Lëvizja Kombëtare për Lexim/ Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro në një rrëfim mbi leximin… Kohët kur lexonte fshehurazi librat e ndaluar dhe sugjerimet për…