Kryesore

Kryesore

Ministri në detyrë

  Nga Kastriot Dervishi Rëndom po dëgjojmë kohët e fundit shprehjen “ministri në detyrë”. Nuk ka kuptim as nga ana gjuhësore dhe as nga…

Ministri në detyrë

  Nga Kastriot Dervishi Rëndom po dëgjojmë kohët e fundit shprehjen “ministri në detyrë”. Nuk ka kuptim as nga ana gjuhësore dhe as nga…