Dossier

Dossier

Dossier


Veçori raciale të shqiptarëve

Pjesë nga libri ‘SHQIPËRIA: KOPSHTI SHKËMBOR I EVROPËS JUGLINDORE’, të botuara dhe të zgjedhura nga G.M. Panariti. Përktheu nga origjinali anglisht: Ferdinand Leka Nga…

Liria pa liri e Musine Kokalarit

Pjesë nga libri ‘Sonata e hënës’ mbi jetën e Musine Kokalarit, publikim i Shtëpisë Botuese ‘55’ Nga Eglantina Mandia Në lindje të Urës së…

Dossier


Veçori raciale të shqiptarëve

Pjesë nga libri ‘SHQIPËRIA: KOPSHTI SHKËMBOR I EVROPËS JUGLINDORE’, të botuara dhe të zgjedhura nga G.M. Panariti. Përktheu nga origjinali anglisht: Ferdinand Leka Nga…

Liria pa liri e Musine Kokalarit

Pjesë nga libri ‘Sonata e hënës’ mbi jetën e Musine Kokalarit, publikim i Shtëpisë Botuese ‘55’ Nga Eglantina Mandia Në lindje të Urës së…