Bota

Bota

Bota


Si duhet “ribërë” Europa

Nga Slavoj Zizek Disa ditë më parë, një grup prej 30 shkrimtarësh, historianësh dhe fitues të çmimit Nobel – duke përfshirë Bernard-Henri Levin, Milan…

Bota


Si duhet “ribërë” Europa

Nga Slavoj Zizek Disa ditë më parë, një grup prej 30 shkrimtarësh, historianësh dhe fitues të çmimit Nobel – duke përfshirë Bernard-Henri Levin, Milan…