Aktualitet

Aktualitet

Aktualitet


Rama akuzohet për një aneks

Kryeministri Edi Rama postoi disa foto nga ndryshimet që kanë ndodhur në sheshin kryesor të qytetit të Kukësit. “Sheshi qendror dhe Bulevardi i ri…

Aktualitet


Rama akuzohet për një aneks

Kryeministri Edi Rama postoi disa foto nga ndryshimet që kanë ndodhur në sheshin kryesor të qytetit të Kukësit. “Sheshi qendror dhe Bulevardi i ri…