Po iku Meta?

Nga Ndriçim Kulla Më duhet të them hapur se me idetë dhe kontributet e mia politike për një kohë të gjatë, plot 27-vjeçare, unë…

Përvoja ime me drogën

Nga Klementin Mile Në ditarin e një përdoruesi droge rrëfehej një ngjarje tronditëse, të cilën po e sjell në këtë shkrim pa iu ndryshuar…