15 pushues nga Kosova të vdekur në plazhet e Shqipërisë

Plazhet e Shqipërisë kanë qenë fatale për rreth 15 kosovarë dhe një të ri nga Maqedonia, që nga fillimi i kësaj vere. Shumica e tyre kanë humbur jetën derisa po laheshin në ujërat e Detit Adriatik.

Pushuesit nga Kosova nuk ndihen të pasigurt, edhe pse disave prej tyre nuk u pëlqen mungesa e rojeve të shpëtimit. Plazhet private e ato publike, sipas ligjeve të Shqipërisë, janë të obliguar që të kenë kullën e vrojtimit dhe rojet e shpëtimit.

Sipas, Rrahman Kasa, Agjencia Kombëtare e Bregdetit duhet të mos mjaftohet me gjoba ndaj shkelësve të ligjit.

Agjencia Kombëtare e Bregdetit, nuk ka dhënë asnjë reagim lidhur me sigurinë në plazhe dhe masat ndëshkuese ndaj plazheve private që nuk kanë kulla vrojtimi edhe roje të shpëtimit.

Shkruar Nga
More from Revista User

Hungaria: Të ketë përjashtime në embargon e BE-së për Bjellorusinë

Hungaria synon që të ketë më tepër përjashtime në embargon e armatimit...
Read More