10 shenja që tregojnë se jeni shumë të dhënë pas partnerit!

Disa dashurojnë në çmenduri, por nuk arrijnë t’ia shprehin ndjenjat deri në fund partnerit. Të tjerë janë aq të pandashëm nga njëri-tjetri, saqë vështirë t’i imagjinosh veçmaz. E kjo, varet nga natyra e gjithësecilit kryesisht.

Mund të jeni shumë i dhënë pas partnerit, e ndoshta as nuk jeni në dijeni për këtë.

Nëse jepeni shumë pas personit që keni në krahë, atëherë me siguri keni këto dhjetë simptoma:

1. E kërkoni me këmbëngulje vazhdimisht partnerin.
2. Bëni shpesh seks me partnerin në vende dhe kohë të pëparshtatshme.
3. I harxhoni edhe qindarkat e fundit për të kënaqur partnerin.
4. E kë të vështirë të lumturohesh pa partnerin në krahë.
5. Ndihesh bosh kur nuk e ke pranë.
6. Ju frikëson idea e të humburit atë.
7. Sajoni sherre vetëm për t’i tërhequr vëmendjen.
8. Doni të merrni po aq dashuri sa jepni.
9. Kur partneri udhëton jashtë vendit, ndiheni në gjendje depresive.
10. Ndihesh gjallë vetëm kur e ke pranë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Psikologët shpjegojnë se përse nuk duhet të flisni me ish partnerin në rrjete sociale

Ekspertët e lidhjeve tregojnë se përdorimi i rrjeteve sociale është thikë me...
Read More